fotboll hela veckan

Åh måste bara berätta om gårdagen. Hade en grym kväll. Hämtade Opie efter jobbet och tog en promenad med honom hem. Sen packade jag, packade kläder inför dagens match, packade inför midsommar och fixade lite inför tvättiden senare på kvällen. Var lite smart också och la in listan på det som ska med i vår gemensamma app så Lars också kan se vad som ska med. Smidigt med dagens teknik.

 

Sen drog jag med mig skydden och åkte in till stan. Jag Linnea och Ellen i laget skulle göra ett litet framträdande. Rikbyggen skulle ha en ”sommaravslutning” för ungefär 30 personer. Och de skulle prata lite om lag anda, att alla behövs och att arbeta i team. Därför tyckte deras chef att det var perfekt att illustrera med lite fotboll. Så vi stövlade in där i fullt matchställ och körde en snap och passade bollen till honom. ( vi fick göra om det sen så de kunde filma ) Vi pratade lite om laget , fotboll och att arbeta tillsammans och sen fick vi blommor och vara med på en massa kort. Riktigt roligt. Det känns som att det var uppskattat av alla där.

 

Efter denna lilla show åkte jag hem till vardagen och tvättade. Lars hade gjort middag, kött och mögelostsås. Och senare kom My förbi och hämtade sin surfbräda som stått i vår källare. Det var dags för den att komma hem nu. Vi drack en kopp te och sen tog jag med Opie ut i regnet och gick med henne till tunnelbanan. En riktig händelserik dag faktiskt.

 

Nu har jag arbetat klart för dagen och ska möta upp lite tjejer i laget för att ta mig ut till Märsta. Vi möter Arlanda idag och jag är sjukt taggad! Kommer bli riktigt roligt!

 

Träning/ hälsa | |
Upp